Wiek: 13 Dołączyła: 25 Kwi 2008 Posty: 75 Piwa: 2/3 Skąd: z innego wymiaru ^^
Wysłany: 2008-05-08, 21:31 Propozycja "modowania"
No więc chciałam zaproponować, żeby może admin zamiast dawać dwóch modów do każdego forum, dałby każdemu po kilka oddzielnych ?
tzn.
np. pierwszy mod. miałby działy:
- Ogłoszenia
- Propozycje i pytania
- Albumy
- Rozpoznajemy
- Wasze kawałki
- Kosz
a drugi :
- Przywitaj się
- Tutoriale/Poradniki
- Pojedyncze kawałki
- Prośby
- Rozmowy o muzyce
- Hyde Park
wtedy każdy z modów byłby bardziej usamodzielniony, oraz byłoby mniej zamieszania i różnicy zdań - ale to tylko moje skromne zdanie...
Wysłany: 2008-05-09, 07:24
To jest bez sensu! Wole mieć kontrolę nad całym forum i nie robić problemów (kolejnych zresztą). Zresztą Caroline po co dajesz w ogóle takie propozycje? Jeżeli chcelibyśmy takiego podziału to dogadalbyśmy się z krzyniem i napisali do admina
Wysłany: 2008-05-11, 10:05
PatryQ - jak ci się coś nie podoba, to nie patrz na moje tematy - ja przynajmniej próbuję coś rozwinąć na tym forum, a nie tak prymitywnie - chcesz, to daj mi bana, za to, że mam własne zdanie - i jaka tu wolność słowa ?
Wysłany: 2008-05-11, 10:09
Caroline, jak ci się coś nie podoba to nie patrz na moje posty. Dziewczyno po prostu skomentowałem twój pomysł, a że negatywnie to odrazu się rzucasz, tak więc uspokój się.
Wysłany: 2008-05-11, 17:53
wiesz co ? chyba po to napisałam temat w dziale "pytania i propozycje bo złożyłam propozycje, a jak Ci się ona nie podoba (co już baaaardzo skromnie wyraziłeś) to po prostu daj się wypowiedzieć innym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum